W I E R S Z E
Dodaj tekst


na podbój zachodu
Robin Son

okupacyjna przypowieść z drugiej ręki
Robin Son

On Bliss
Robin Son

ballada lamed wow
Robin Son

na nadrzecznym placu zabaw       (poprawka?)
Robin Son

niedorzeczne nabożeństwo
Robin Son

This Be The Verse    Philip Larkin   (ang.--pol.)
Robin Son

“A Sick Child" by Randall Jarrell   (ang. >>pol.)
Robin Son

maggie and milly and molly and may      ee cummings  (ang.>>pol.)
Robin Son

tak się stajemy tak oto znikamy
Robin Son

biała flaga wiersza
Robin Son

Indiański cmentarz nad brzegami Hudsonu
Robin Son

Pan Vertigo obchodzi Halloween
Robin Son

śmiałoszewskie glosy do nieladaszufladowych kocmentarzy
Robin Son

kolej rzeczy
Robin Son

Lekcja Penelopy
Robin Son

Wakacyjni buntownicy
Robin Son

Wprawki z Emily Dickinson
Robin Son

ten wieczny moment . . .
Robin Son

myśli naiwne
Robin Son

klucze i zamki
Robin Son

scheda
Robin Son

Przeslanie
Robin Son

Przechrzta z Gijon na rozmowie kwalifikacyjnej u Inkwizytora
Robin Son

sakrament
Robin Son

Fraszka dla Hiszpanskiego Inkwizytora
Robin Son

Powrot do Krakowa
Robin Son

sposob na niepokornego dysydenta
Robin Son

arse po-etyka sie potyka
Robin Son

mrzonka
Robin Son

Dziedzictwo Pandory
Robin Son

Panegiryk doslowny
Robin Son

Pan Vertigo rozmysla o milosci
Robin Son

PANEGIRYK DOSLOWNY
Robin Son