F O R U M
Dodaj temat


Z M. Trojanowskim Marata na marach rozmowa o duszy
Marat Dakunin_

Konkurs poetycki "O pokręcony język"
Marat Dakunin_

Matematyka analiza przekładu
Marat Dakunin_

Ironiczny idealizm i co z niego nie wynika
Marat Dakunin_

O sztuce rozważań ciąg dalszy (ze szczególnych uwzględnieniem filmu)
Marat Dakunin_

O sztuce, jej zadaniach, twórcach, odbiorcach i inne takie..
Marat Dakunin_