WIERSZE I FORUM



rozpad mój (D)
Mimisia blu

Litery (D)
Jacek Dehnel

* * * (D)
... Trzypozycje

Chlebowa skórka (D)
... Trzypozycje

Opalenizna (D)
... Trzypozycje

Zapisek poranny (D)
... Trzypozycje

Na straganie (ver.09` ) (D)
... Trzypozycje

Anons (D)
Piotr Nazaruk

Zostań (D)
... Trzypozycje