Sonet wg Andrzeja Sosnowskiego

Akrostych wg Andrzeja Sosnowskiego

Wiersze Marty Podgórnik

Wiersze Bartosza Muszyńskiego

Se(k)styna wg Andrzeja Sosnowskiego

Pantum wg Andrzeja Sosnowskiego

Wiersze Dariusza Sośnickiego

Wiersze Marcina Świetlickiego

Vilanella i "rondelki" wg Andrzeja Sosnowskiego

Wiersze Wojciecha Wencla

"Wiersze" Mariusza Grzebalskiego

"Wiersze" Darka Foksa

"Wiersze" Marcina Cecko

"Wiersze" Romana Honeta

"Wiersze" MLB

"Wiersze" Adama Wiedemanna

"Wiersze" Tadeusza Pióry

"Wiersze" Andrzeja Sosnowskiego

"Poemat, jego obce języki" O poezji Bohdana Zadury - Karol Maliszewski

Bohdan Zadura - wybrane wiersze z tomików: "Kaszel w lipcu", "Ptasia Grypa"

"Wiersze" Marcina Sendeckiego

"Wiersze" Karola Maliszewskiego

"Wiersze" Krzysztofa Gryko

"Wiersze" Jarosława Klejnockiego

"Wiersze" Marii Cyranowicz

"Kruchcjata i wznieśnienie" Joanna Mueller o poetyce Marii Cyranowicz

"Wiersze nowe i historyczne" Jarosław Lipszyc

"Zaufać przejęzyczeniu" Joanna Mueller o poezji Jarosława Lipszyca

"Piszę wiersze, więc jestem?" - Karol Maliszewski o poetyce Pawła Lekszyckiego

WIERSZE... Pawła Lekszyckiego

"Casting czy przetarg?" Michał Kasprzak o poezji Tadeusza Dąbrowskiego...

"Wypieki" Wiersze Tadeusza Dąbrowskiego / (tekst) Karol Maliszewski

Wiersze Wojciecha Brzoski / "Dla innych nasz język" (recenzja frywolna) Karol Maliszewski

"Pluszka: czujcie się sparodiowani" Karol Maliszewski / Wiersze Adama Pluszki

"Co tam, Panie, w poetyce" Karol Maliszewski

"Z getta" Karol Maliszewski

"Przeklęte rewiry, bezludne wyspy" Rafał Rżany

"Notatki krytyka" Karol Maliszewski


Artykuły dodajemy w kolejności, żeby było po kolei i żeby wogóle jakaś kolejność była. I tak: artykuł dodany ostatnio jest pierwszy od góry, następny jedt artykuł dodany przedostatnio, z kolei ten poniżej przedostatnio dodanego był dodany przed nim, następnie znajdziemy artykuł, który został dodany przed artykułem dodanym wcześniej niż przedostatni artykuł w kolejności a tuż po nim możemy otworzyć artykuł, który dodaliśmy przed zamieszczeniem artykułu wyróżniającego się tym, że został zamieszczony zanim zamieściliśmy artykuł, który był przed przedostatnim.

Wasza Niestrudzona Klarowność.
[ ~ ] Admin.